Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu alıntı yapmadım, kendim derleyip kendim tasarladım, bir teşekkür yada +rep benim için yeterli olacaktır...
Arkadaşlar 3 Adet maymun zindanı vardır,
Bunlar kolay-normal-zor olarak üç gruba ayrılmaktadır.
Kolay Maymun Zindanı Sonuna Ulaşmak İçin;
2.Köyden gitmeniz mükündür. Sondaki Boss'tan KOLAYMaymun zindanı bitkisi düşer.Eğer atınız ölürse atınız acemi iken canlandırabilirsiniz.
Boss'un odası için:Her zaman dümdüz ilerleyin sağ sola hiçbiryere sapmadan sürekli düz gidin, Taş maymunun olduğu odaya ulaşacaksınız.
Normal Maymun Zindanı
Çöldeki sağ alttaki zindandır.Buranın sonunda normal zindan bitkisi düşer.Eğer atınız zırhlı ise yani 11-21 lvl arasında ise, bu bitki ile atınızı canlandırabilirsiniz.
Boss için:İlk ışınlanmadan geçin, dümdüz gidin ilk aradan sağ yapıp düz gidin sol yapın tekrar düz gidin sonra taş maymunlara geleceksiniz oraya geldiğinizde ilk aradan sol yapıp odaya ulaşabilirsiniz.
NOT: Ayrıca anıtların yerinide öğrendiniz sayfa görevinide burdan yapabilirsiniz.
Zor Maymun Zindanı
Buda çöldeki ortadaki zindandır.Z.Zindan Bitkisi düşer.Atınız askeri ise [21 lwl] veya üzeriyse bu bitki ile canlandırabilirsiniz.
Boss için sürekli kolay maymun zindanı gibi dümdüz ilerleyin odaya ulaşabilirsiniz...